I två dagar har jag stått och fotograferat mjuka kakor tillsammans med grymma Josephine Palm och fått kassar överfyllda med kakor hem. Känns lite snopet att vara utan kakor idag tänker jag lite bortskämt, men har nallat på en twistpåse jag hittat hemma. Ofta känner jag att jag har världens bästa jobb och att fotografera kakor och mat är riktigt kul och nästintill meditativt. Det är långa dagar av mys och pyssel jämfört med de snabba fotograferingarna jag brukar göra vid porträtt av kändisar till artiklar. Nästa vecka ska jag fotografera mat och styla det jobbet och det ser jag så himla mycket fram emot! Har massa fint porslin och textiler hemma. Nackdelen med kak- och matjobb är att de ofta görs ett år i förväg och att jag inte får visa er utan hålla er på sträckbänken, men ibland lägger jag en liten bild på Instagram så ni kan följa mig där om ni är nyfikna. Detta chokladjobb gjorde jag tillsammans med Karolina Haglund Olsson och jag gillar verkligen den lila färgen till just chokladjobb. Känns frächt och läckert. Den italienska chokladglassen på andra bilden är nog den godaste glass jag någonsin ätit. Måste nog be Karolina om receptet.
Läs mer om mig och som matfotograf och se mina bilder från matjobb.