Fotograf i Stockholm

Frilansfotograf i Stockholm med inriktning reportage och redaktionella porträtt till magasin och tidningar. Förkärlek till att porträttera artister, skådespelare, författare och programledare.

Laleh, studiofotografering i Vasastan, Stockholm

Picture 2 of 42

Laleh med filmkamera och svart basker i Jessica Lunds fotostudio i Stockholm. Omslagsfotografering till musiktidningen Gaffa. Styling av Carolina Neckelius. Jag hade sett Laleh i Så mycket bättre och hört talas om hennes drömmar att vara regissör, så plockade upp en Ingmar Bergman-tråd under denna fotografering och fick låna regissörsstol, klappa och riktigt coola kameror av Pelle från Kameraten. Laleh är grym att jobba med!

Håkan Hellström, studiofotografering i Stockholm Laleh, studiofotografering i Vasastan, Stockholm Oskar Linnros, studiofotografering i Vasastan First Aid Kit, Ida Sjöstedt kläder, studiofotografering i Stockholm Jonathan Johansson, Långholmen, Stockholm Ola Joyce, Stockholm Pernilla Andersson Dregen, studiofotografering Stockholm Armand Mirpour, studiofotografering i Stockholm Markus Krunegård, studiofotografering i Stockholm Joel Alme, studiofotografering i Stockholm Annika Norlin, studiofotografering i Stockholm