Bröllopsfotograf Stockholm

Jessica Lund reser gärna inom Sverige eller utomlands för att fotografera ditt bröllop. Älskar speciellt att fotografera bröllop på Fårö, Gotland, Österlen och i Fjällen. Ska du gifta dig i Paris, Provence eller Toscana vill jag vara din bröllopsfotograf. Jag talar engelska och franska. Varmt välkommen att se min portfolio med bröllopsbilder genom att klicka på bilden.

Bröllop FrankrikeBröllop Toscana Jessica LundBröllopsbilder tagna av Jessica Lund Bröllopsbilder i Norge tagna av Jessica LundBröllopsbilder tagna av Jessica Lund Bröllopsbilder tagna av Jessica Lund Bröllopsbilder tagna av Jessica Lund Bröllopsbilder ifrån Gotland tagna av Jessica Lund

Bröllopsfotografering – porträtt, vigsel, halvdags-eller heldagsfotografering?

Är du osäker på hur många timmar du vill att jag ska fotografera ditt bröllop? En heldagsfotografering innefattar en större bildberättelse med alla viktiga moment under dagen, översiktsbilder och vackra detaljbilder. Brudparets förberedelser, brudparsfotografering, vigselakt, familjebilder, mingel, dukningen och brudskålen. Middagen med känslomässiga tal, spontana reaktioner, tårtskärning, brudvals och dans. Se exempel på heldagsfotograferingar som jag fotograferat; Greg and Audreys franska chateau-bröllop i Dordogne, Mariah och Stefans sommarbröllop i Stockholm, Christina och Seths internationella skärgårdsbröllop i Stockholm, Mari och Andreas romantiska bröllop i Norge och Lofoten eller Vanessa och Runes sagobröllop på Färöarna. Vid en halvdagsfotografering fångas vigselakt, riskastning och gratulationer, familjebilder och lite mingel, brudskål och naturligtvis brudparsporträtten. Se exempel på halvdagarsfotograferingar; Annie och Pontus och ett klassiskt bröllop i Djursholm eller Mikaela och Eriks magiska midsommarbröllop på Fårö. Mitt arvode är baserat på de antal timmar som jag lägger ner arbete under vid ett bröllop. En timmes fotografering motsvarar fyra timmars efterarbete för mig i form av bildhantering och bildbearbetning. Jag har olika paket med olika erbjudanden.

Bröllop utomlands -Bröllop i Frankrike, Italien eller Skottland

Planerar du vigsel i Paris, bröllop i Provence, ceremoni eller fest i Skottland? Eller söker du bröllopsfotograf på Gotland, Fårö, Österlen och i fjällen! Ja som ni förstår älskar jag vacker natur och att resa. Jag har bott i både Paris och Provence och talar franska flytande och väl bekant med den franska mentaliteten. Frankrike, liksom fransk kultur, ligger mig särskilt varmt om hjärtat och min dröm är att själv äga ett litet hus i en fransk bergsby så småningom. Tills dess försöker jag resa dit ett par gånger per år i samband med bröllop eller festligheter. Jag vet vart de vackraste lavendelfälten finns i Provence och jag känner till pittoreska byar i sydvästra Frankrike och i Dordogne, fabulösa slott och vackra vingårdar. Ska du gifta dig i Toscana vill jag gärna vara din bröllopsfotograf och ta vackra bröllopsbilder. Jag samarbetar med Tema Toscana som har lång erfarenhet av att arrangera bröllop i Toscana.

Fotograf bröllop

Att gifta sig tillhör ett av de allra största ögonblicken i livet. Familj, släkt och vänner är samlade för att tillsammans med er fira en stor högtidlig dag- er bröllopsdag. Jag har lång erfarenhet att fånga och på ett vackert sätt dokumentera bröllop. Något som faktiskt skiljer sig en hel del från andra fotouppdrag jag har och övrig fotografering då dagen är absolut unik. Det är tryggt och skönt för dig som brud eller brudgum, ja även för era vänner också för den delen, att njuta ev er härliga dag till fullo och lita på att jag som med mina 14 yrkesverksamma år och erfarenhet kommer att göra allt jag bara kan som er bröllopsfotograf för att fånga er dag så som jag ser och upplever den tillsammans med er. Mitt bildspråk är unikt och konstnärligt och mina bilder är intima, rena, avskalade och drömska. Mina bröllopsfotograferingar har blivit publicerade på många internationella bröllopsbloggar som exempelvis Polka Dot Bride, Pretty Chic Blog, Once Wed, One Fab day, Blueberry Weddings och Vintage Honeymoon.

Bröllopsfotograf priser

Vid redaktionella fotograferingar till tidningar eller i reklamsammanhang är jag som fotograf van vid att leverera det som kunden vill ha. Det kan vara en speciell ljussättning, ett uttryck, en karaktär, ett tillstånd eller en attityd. Fotar jag ett omslag till en tidning ska du vilja köpa tidningen, fotar jag en maträtt ska du vilja laga den eller äta den och den klänning modellen bär i det modereportage jag plåtar ska du också vilja ha på dig. När jag fotar ett bröllop finner jag en kreativ tillflyktsort för min fotografi. Jag har hittat en värld fylld av genuina känslor. En värld fylld av kärlek, glädje och lycka. Jag har nära till mina egna känslor, vilket jag tror är en styrka och begåvning hos en bröllopsfotograf. Nästan intuitivt kommer jag uppfatta och känna av stämningar och situationer under er stora dag innan de händer och jag kan fånga och återberätta dem för er med hjälp av mina bilder. Mina personlighet och vana vid att fotografera människor kommer få er att älska att stå i centrum och ha roligt under porträttfotograferingen och vad jag förstått av mina tidigare brudpar är jag riktigt rolig att hänga med. Själv är jag ödmjukt tacksam och väldigt lycklig och glad över att få äran att vara er bröllopsfotograf, ta del av er bröllopsdag och hjälpa er att ta vackra bilder. Jag är fotografutbildad i grunden då jag gått fotografutbildning 2 år på Kulturama och sedan arbetat som assistent under ett års tid men också hela tiden vidarutbildar mig genom kurser och workshops. Sedan 1999 frilansar jag som fotograf med enskild firma som företagsform. Min långa yrkeserfarenhet kombinerad med gedigen utbildning och tekniska kunskaper samt bra utrustning gör att du kommer känna dig trygg med att ha valt mig som fotograf till en stor dag i ditt liv. Min personlighet kommer göra att du tycker att det är roligt att ha mig där. Resultatet i form av ett vackert album med dina bilder kommer alltid finnas kvar och vara ett minne för dig att bläddra om och om igen i. Vad är det värt för dig att investera i ditt livs viktigaste bilder? Varför anlita en fotograf till ditt bröllop? Jag tror att bara du vet svaret! Mina priser för porträtt startar på 8 000 kr och bröllopsfotograferingar från 15 000 kr för tre timmars fotografering och uppåt. För prislista och bokning kontakta mig och beskriv i korta drag din stora dag, när du ska gifta dig, vart bröllopet ska vara och hur gärna du vill att just jag ska vara din bröllopsfotograf. Jag gör endast ett tiotal bröllop per år varför det är väldigt viktigt för mig att du känner att jag är rätt fotograf för dig så skynda att kontakta mig nu!

Fotostudio i Stockholm, Vasastan

Vill du se fler bilder, fine art prints, coffee table books eller album varmt välkommen att boka in ett möte i min studio vid mysiga St Eriksplan. För att boka mig som fotograf till ditt bröllop vill jag- som jag tidigare skrivit-  gärna veta lite mer om dig och din kärlek och ert bröllop och helst att vi träffas. För mig är det viktigt att vi känner att vi verkligen matchar och att jag kan hjälpa er få de vackra bilderna ni vill ha. Jag vill då också höra era förväntningar och önskemål om mig som er bröllopsfotograf och kommer att berätta om min vision och hur jag jobbar när jag fotograferar bröllop. Jag samarbetar med flera make up artister som alla har gedigen yrkeserfarenhet från både redaktionella jobb, mode- och reklamfotograferingar. Efter flera år i bröllopsbranschen har jag också besökt många slott, herrgårdar och kyrkor eller festvåningar och kan rekommendera mina personliga favoriter. Inspiration och idéer om samt kontakter till florister, bröllopstårtor, brudklänningsdesigners, djs, folkmusikanter kan jag också förmedla om du vill. I övrigt vill jag varmt rekommendera en weddingplanner, naturligtvis den bästa. Skicka mig ett mail till fotograf[@]jessicalund.se eller ring mig på telefon 070 623 76 23. Jag ser fram emot att träffas! Förutom galleriet med bröllopsbilder här på sidan rekommenderar jag att titta på mina bröllopsfotograferingar på bloggen under kategori bröllop. Sprid gärna till vänner som planerar att gifta sig.

 Sveriges bästa bröllopsfotografer

Sedan 1999 arbetar jag som fotograf och som kund känns det tryggt för dig att jag har yrkesutbildning och lång samt bred yrkeserfarenhet. Jag har jobbat som assistent till Anders Petersen som är en av Europas mest betydande fotografer och är själv en väletablerad frilansfotograf i Stockholm. Själv skulle jag aldrig kalla mig Sveriges bästa bröllopsfotograf, men jag är medlem i ett nätverk tillsammans med andra bröllopsfotografer som just heter så. Det viktiga för dig är att du ska njuta av och uppleva en av de viktigaste dagarna i ditt liv och få vackra minnen skapade av mig som din fotograf.

bröllopsfotografer.com