Fotograf i Stockholm

Frilansfotograf i Stockholm med inriktning reportage och redaktionella porträtt till magasin och tidningar. Förkärlek till att porträttera artister, skådespelare, författare och programledare.

Håkan Hellström, studiofotografering i Stockholm

Picture 1 of 42

Håkan Hellström i jeansjacka fotograferad i Jessica Lunds fotostudio i Vasastan i Stockholm. Omslagsfotografering för musiktidningen Gaffa. "Men du heter väl inte Hellström" frågade Håkan när jag tog emot honom i min fotostudio där det står Hellström på dörren. Jag delar ju studio med några andra fotografer och vid detta tillfälle var det ju onekligen passande att det stod Hellström på dörren.

Håkan Hellström, studiofotografering i Stockholm Laleh, studiofotografering i Vasastan, Stockholm Oskar Linnros, studiofotografering i Vasastan First Aid Kit, Ida Sjöstedt kläder, studiofotografering i Stockholm Jonathan Johansson, Långholmen, Stockholm Ola Joyce, Stockholm Pernilla Andersson Dregen, studiofotografering Stockholm Armand Mirpour, studiofotografering i Stockholm Markus Krunegård, studiofotografering i Stockholm Joel Alme, studiofotografering i Stockholm Annika Norlin, studiofotografering i Stockholm